Tapete patrolne šape

štampa fototapete patrolne šape u dimenziji vašeg zida

Fototapete patrolne šape, odnosno tapete koje firma FOTOTAPETE izradjuje, prilagodjavaju se vašem zidu. To znači da sve foto tapete patrolne šape koje se nalaze u našoj galeriji nemaju odredjenu dimenziju, već ih štampamo u proporciji vašeg zida. Da bi ste fototapete patrolne šape poručili, neophodno je da izmerite zid (visinu i širinu), izaberete motiv odnosno tapetu koja vama odgovara i pošaljete nam sve to na mail, viber, sms ili whatsapp u zavisnosti šta vam je lakše, kako bi naše kolege u najkraćem roku odštampali – izradili fototapet za vas. Fototapete izradjujemo isključivo na PVC mat (po želji i sjaj)  vodoperivom materijalu, dok papirne nemamo u ponudi. Razlika je u tome što se plastificirane tapete mogu održavati, odnosno prebrisati vlažnom krpom i vratiti njenu prvobitnu formu, dok se papirne ne mogu kvasiti. Plastificirane tapete su samolepljive, dok se papirne lepe starom metodom uz pomoć lepka za tapete.

Možemo vam još ponuditi i dodatno laminiranje (plastificiranje) fototapete, gde se nakon štampe odredjenog motiva dodatno prekriva još jednim slojem providne folije čime se obezbedjuje zaštita same tapete. To se obično radi u frekfentnim prostorima gde se konstantnim prolaskom mogu oguliti tapete i tako oštetiti samu štampu.

Foto tapete patrolne šape – 1

Patrolne šape samolepljiva i vodoperiva tapeta (Čeje, Maršal, Rajder, Zuma, Rabl, Roki, Skaj, Everest). Dimenzije se prilagodjavaju zidu.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.