DEČIJE TAPETE

kategorije dečijih tapeta

Dečije tapete, odnosno tapete koje firma FOTOTAPETE izradjuje, prilagodjavaju se vašem zidu. To znači da nijedna dečija tapeta koja se nalaze u našoj galeriji nema odredjenu dimenziju, već ih štampamo u proporciji vašeg zida. Da bi ste poručili dečije fototapete, neophodno je da izmerite zid (visinu i širinu), izaberete motiv odnosno tapetu koja vama odgovara i pošaljete nam sve to na mail, viber, sms ili whatsapp u zavisnosti šta vam je lakše, kako bi naše kolege u najkraćem roku odštampali – izradili fototapet za vas. Dečije tapete izradjujemo isključivo na PVC mat (po želji i sjaj)  vodoperivom materijalu, dok papirne nemamo u ponudi. Razlika je u tome što se plastificirane tapete mogu održavati, odnosno prebrisati vlažnom krpom i vratiti njenu prvobitnu formu, dok se papirne ne mogu kvasiti. Plastificirane tapete su samolepljive, dok se papirne lepe starom metodom uz pomoć lepka za tapete.

Možemo vam još ponuditi i dodatno laminiranje (plastificiranje) decije fototapete, gde se nakon štampe odredjenog motiva dodatno prekriva još jednim slojem providne folije čime se obezbedjuje zaštita same tapete. To se obično radi u frekfentnim prostorima gde se konstantnim prolaskom mogu oguliti tapete i tako oštetiti samu štampu ili dete izvrlja flomasterom, isprska nekom bojo i td. Ako vam se takva situcija dogodi slobodno možete prebrisati alkoholom, bez bojazni da će se oštetiti tapet.

Dečije tapete – izrada i dizajn

Dečije tapete unose radost i nesvakidašnji doživljaj u detinjstvo svakog deteta. Deca su po svojoj prirodi maštovita, kreativna i puna života, tako da ima smisla da dečije foto tapete budu ispunjene jarkim bojama i energijom. Od scena životinja u divljini i praistorijskih avantura sa dinosaurima, pa sve do njihovih omiljenih sportova ili putovanja kroz svemir, sada je lakše nego ikad pretvoriti spavaću sobu vašeg deteta u razigrano okruženje izvan njihovih najluđih snova sa dečijim foto tapetama. Pomoću jednog od naših spektakularnih dezena dečijih foto tapeta možete stvoriti nešto zaista jedinstveno, što će vaš dečak ili devojčica voleti u godinama koje dolaze. Bez obzira u čemu uživaju, kod nas ćete naći dečije foto tapete koje će im odgovarati. Dečije tapete su savršen dodatak dečjoj spavaćoj sobi, igraonici ili dečijem vrtiću, jer svaka sadrži vedre boje i uzbudljive prizore koji će podstaći njihovu maštu da se razvija i pokaže. Svaka foto tapeta za dečije sobe, bez obzira da li sadrži simpatični dvorac iz bajke, omiljene likove iz video igara, gusare ili princezin zamak, stvorena je korišćenjem samo najkvalitetnije, kristalno čiste slike i kvalitetnog materijala. Ako tražite idealne dečije foto tapete za dečiju sobu, pripremite se za odličan izbor i ispunjenje svih vaših zahteva. Naša obimna kolekcija dečijih tapeta za igraonice i dečije spavaće i sobe za zabavu, visokokvalitetni dizajn pomoći će svakom roditelju koji traži ideje za dečije spavaće sobe. Dakle, pustite mašti na volju i pronađite savršene dečije foto tapete za spavaću sobu za vašeg mališana.

Naše foto tapete su savršene za stvaranje jedinstvene dekoracije za bilo koju sobu, pomažući vam da dosadan i običan prostor pretvorite u nešto izvanredno.

Napravite dečji raj sa foto tapetama za dečije sobe

Želite da dodate zabavu i boje u sobu vašeg deteta? Imamo najbolji izbor dečijih foto tapeta na našem tržištu. Od dečijih foto tapeta za vrtiće do šarenih dizajna za devojčice i dečake tinejdžerke, naše dečijih foto tapete su savršene za transformaciju dečije sobe i dodavanje osećaja zabave i jedinstvenosti. Možete uštedeti i novac odabirom foto tapeta za dječju sobu, umesto oslikavanja zidova. Nudimo najširi spektar tema i dizajna. Kombinujemo elemente detinjstva u naš dizajn tapeta – od čiste zabave i razigranosti do entuzijazma za podsticanje mašte i istraživanje. Naš cilj je da vam ponudimo najbolji kvalitet dečijih foto tapeta i dizajn koji stvara idealno okruženje za vaše mališane. Naš asortiman foto tapeta za dečju spavaću sobu je maštovit i stimulativan. Dizajni ne samo da doprinose izgledu prostorije već pomažu, inspirišu i motivišu vaše dete.

Budući da deca vole svetle boje i šare, naše foto tapeta za dečiju sobu su dostupne u živim i svežim dezenima. Od životinja i likova iz crtanih filmova do cveća, super heroja i svemirskih brodova, praktično sve što poželite možemo uraditi. Svaka dečija foto tapeta je napravljena od visokokvalitetnih materijala, korišćenjem najnovije tehnologije digitalne štampe.

Pored štampe fototapeta možemo vam ponuditi i ostalu usluge štampe

Firma fototapete se pored usluge štampe tapeta bavi i: štampa slike na kanvas platnubrendiranje izloga i lokalaizrada svetleće reklamereklamne table za lokale i firme štampa na ceradi – ciradinalepnice za izlogeizrada roll up banerabrendiranje vozila i automobila

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.